Оголошення про тренінг:

 

Михайло Простаков

і

Тренінг-Центр «ТОТЕМ» презентують:

ПСИХОФІЗИЧНИЙ  ТРЕНІНГ

«ВАЙВЕЙШН. ПОТІК ЛЮБОВІ»

з системними розстановками по Б.Хеллінгеру

м. Львів 05-06.04.2014

 

Вайвейшн (Vivation) - дозволяє через усвідомлене дихання покращити емоційний і фізичний стан здоров’я, підвищити в собі енергетичний потенціал, відчути радість від життя.

Без їжі та води людина може прожити декілька днів, без повітря - декілька хвилин. Дихання надзвичайно важливе для життя. Навчившись правильно дихати, Ви вдосконалюєте в собі вміння володіти своїм розумом і духом, значно підвищуєте свій енергетичний потенціал і підтримуєте його у високому життєвому тонусі.

Вайвейшн походить від латинського vivo – жити. Головною особливістю методу є не лише вивільнення емоцій, як це пропонується в класичному ребефінгу чи холотропному диханні, а усвідомлення та прийняття витіснених у підсвідоме структур, таких як: комплекси, конфлікти, стреси, блоки, шаблони, імпринти, підсвідомі бажання.

Системні (сімейні) розстановки за методом Берта Хеллінгера - це ефективний метод, що дозволяє просто і наочно показати суть проблеми, швидко і точно виявити причини, які прив'язують людину до певних системи відносин, обмежують свободу дій чи ускладнюють особистий розвиток. За допомогою розстановки можна провести діагностику, що відбувається з Вами, знайти ефективне рішення в Вашій ситуації, та прийти до ясності і позитивних змін у житті.

Семінар призначений для тих, хто втомився від ситуацій, які регулярно повторюються, страждає від нестачі енергії та неможливості знайти своє місце в житті, хто хоче усвідомити причини своїх невдач і хвороб,  готовий розширити розуміння світоустрою. Приходьте на унікальний тренінг - синтез практики розстановок по Берту Хеллінгеру (системних розстановок) та Вайвейшн! 

 

Авторська методика

ПОТІК  ЛЮБОВІ

ПОТІК ЛЮБОВІ - це вміння зосередитися на своїй серцевої області, "перебувати" в ній і спостерігати Світ через неї. При цьому відбувається розототожнення з власним егоїзмом, створюється стан Серцевої Любові і гарного позитивного погляду на Світ. З'являється досвід переживання добрих спокійних станів, в яких поєднуються тверезість сприйняття і творче ставлення до бдь-яких внутрішніх і зовнішніх завданнь. При переході в Серцевий стан багато проблем виявляються вже вирішеними.

Вся справа у зміні точки зору. Негативні емоції порушують чистоту сприйняття і заважають побачити відповіді на запитання. Вихід в Серцеву область, де немає душевних травм, а значить немає негативних емоцій, дозволяє розширити сприйняття, розглянути будь-які питання з неупереджених точок зору і створити приємні здорові емоційні стани.
 

Тренінг дає можливість:

 

- Звільнитись від внутрішніх блоків, комплексів, шаблонівlogo_x180

- Оздоровити організм, підвищити життєвий тонус

- Зняти напругу, стрес, безсоння

- Позбутись шкідливих звичок

- Гармонізувати стосунки

- Покращити володіння власними емоціями та тілом

- Здобути навик контролю та перерозподілу енергій для досягнення життєвих цілей

Коли людина стає повновладним господарем свого дихання, вона поступово змінює відношення до життя, і вивільняє приховані енергетичні запаси. Природна гармонія дихання невіддільно пов’язана з внутрішнім спокоєм, цілісністю та гармонією. Іншими словами, за допомогою такого дихання, Ви можете почати  глибинну трансформацію фізичних і психічних перетворень у собі.

Семінар призначений для тих, хто втомився від ситуацій, які регулярно повторюються, страждає від нестачі енергії та неможливості знайти своє місце в житті, хто хоче усвідомити причини своїх невдач і хвороб,  готовий розширити розуміння світоустрою. Наполовину ми складаємося із наших батьків, на чверть - із бабусь і дідусів, на одну восьму - із прабабусь і прадідусів. У спадок від них ми отримуємо не тільки своє тіло, колір очей і характер, а й саму Долю, яка нерозривно пов'язана з долями наших предків. Приходьте на унікальний тренінг - синтез практики розстановок по Берту Хеллінгеру, Системних розстановок та Вайвейшн!

 

Ведучий тренінгу:

Mihail_50Михайло Простаков (м. Одеса) – інструктор Інтегративного дихання Вайвейшн, член Української Спілки Психотерапевтів, практикуючий психолог, сертифікований фахівець з позитивної психології та психотерапії, транскультуральної сімейної психотерапії та психосоматичної медицини, науковий кореспондент Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України (http://prostakov.org)

  

Дати проведення05-06.04.2014 р.

Час: 14.00 - 21.00 год.

Місце: м. Львів, вул. Тарнавського, 106а. Фітнес-Центр «Санте» http://sauna-sante.lviv.ua

Додатково для бажаючих: У неділю – вечірня сауна.

Умови участі за два дні:

Оплата включно до 31.03.2014 - 300 грн.,

до дня проведення - 400 грн.,

в день реєстрації - 500 грн.

Приведіть друзів - і отримайте мінус 100 грн. за кожного (при умові участі друга в перший раз та навіть опісля оплати). 

Можлива  участь лише на один день, проте для більш глибиннішого досвіду рекомендується повних два дні.

Для учасників з інших міст допомога  з поселенням.

 

Для участі в тренінгу необхідно обов'язково заповнити 

анкету (http://tinyurl.com/bne7hun

та зробити передоплату для отримання знижки.

 

Ми повертаємо кошти за будь-який тренінг, організований ТЦ «ТОТЕМ», що Вам не сподобався.

 money back_100x

Довідка:   

067-670-5028;

063-241-1812

Станіслав Єкімов

 

ВКонтакті:     http://vk.com/vivationlviv

Веб-сайт:            www.totem.org.ua

 


Если Вы хотите поддержать меня, поблагодарить, без причины или по причине хорошей работы, или хотите помочь моей баготворительной просветительской деятельности:

Карта Приватбанка:

5457 0822 7888 8925

Простаков Михаил Юрьевич

 

Община Виссариона

vissarion.ru
Виссарион и Община Виссариона

Последний завет

slovo.vissarion.ru
Слово Виссариона

Квартиры посуточно

www.ukrflats.com
Квартиры посуточно Одесса, Киев, Львов, Украина

Недвижимость Украины

garna.net
Квартиры, Дома, Участки, Офисы, Аренда, Продажа, Посуточно