Оголошення про тренінг:

21-22 грудня 2013 у Львові буде проведено психофізичний тренінг "ВАЙВЕЙШН. ЕНЕРГІЯ РОДУ", заснований на методиці Vivation (Інтегративний Ребефинг) з додатковим використанням родинних/системних розстановок та медитативних практик, спрямованих на допомогу учасникам в активізацшї та гармонізації другого енергетичного центру (енергії Води, чакри Свадхистхани, чари Зарод) пов'язаного з сексуальністю та взаємовідношенням в сім'ї.

 
 
У програму тренинінгу входить навчання Вайвейшн (Vivation) - теорія та практика (три дихальні сесії).

 

Вайвейшн (Vivation) - дозволяє через усвідомлене дихання покращити емоційний і фізичний стан здоров’я, підвищити в собі енергетичний потенціал, відчути радість від життя.

Без їжі та води людина може прожити декілька днів, без повітря - декілька хвилин. Дихання надзвичайно важливе для життя. Навчившись правильно дихати, Ви вдосконалюєте в собі вміння володіти своїм розумом і духом, значно підвищуєте свій енергетичний потенціал. Практика інтегративного дихання повністю наповнює тіло киснем і заряджає енергією кожну клітинку вашого організму, підтримує у високому життєвому тонусі.

Вайвейшн походить від латинського vivo – жити. Головною особливістю методу є не лише вивільнення емоцій, як це пропонується в класичному ребефінгу чи холотропному диханні, а усвідомлення та прийняття витіснених у підсвідоме структур, таких як: комплекси, конфлікти, стреси, блоки, шаблони, імпринти, підсвідомі бажання.
 
Дізнатися більше про Вайвейшн можна за адресою http://vivation.ru/techniks.html

 

 

 

Тренінг дає можливість: 
 
- Звільнитись від внутрішніх блоків, комплексів, шаблонів.
- Оздоровити організм, підвищити життєвий тонус.
- Зняти напругу, стрес, безсоння.
- Позбутись шкідливих звичок.
- Гармонізувати стосунки.
- Покращити володіння власними емоціями та тілом.
- Здобути навик контролю та перерозподілу енергій для досягнення життєвих цілей.
 
Коли людина стає повновладним господарем свого дихання, вона поступово змінює відношення до життя, і вивільняє приховані енергетичні запаси. Природна гармонія дихання невіддільно пов’язана з внутрішнім спокоєм, цілісністю та гармонією. Іншими словами, за допомогою даного дихання, Ви можете почати  глибинну трансформацію фізичних і психічних перетворень у собі.
 
На даному практикумі додатково розглядатиметься активізація та гармонізація другого енергетичного центру, пов'язаного з сексуальністю та взаємовідношенням в сім'ї.

 

СИСТЕМНІ  РОЗСТАНОВКИ

Системні розстановки є одним із способів роботи з проблемами, що виникають у людських системах. Перш за все, і найбільш часто вони застосовуються при роботі з проблемами в сім'ях або або проблемами, що беруть свій початок з сім'ї. Це називається «сімейні розстановки».

Інше основне застосування - у відношенні організацій, таких як комерційні підприємства, клуби, школи і т.п. Тоді це називається «організаційні розстановки».

Хоча ця робота може робитися в режимі сесії один на один з терапевтом, зазвичай вона робиться в групі ніяк не пов'язаних між собою людей. Учасники групи вибираються на ролі заступників членів сім'ї або елементів організації, з якою проводиться робота. При цьому виявляються приховані і несподівані динаміки, діючі всередині системи, і з ними проводиться робота, спрямована на повагу і пошук гарного місця для всіх членів системи.

Зазвичай робиться кілька розстановок в межах однієї групи, яка може тривати від одного до декількох днів. Учасники як представляють свої теми для роботи, так і отримують досвід співпереживання і розширюють своє розуміння, спостерігаючи за роботою з сім'ями та організаціями для інших учасників групи.

Під час розстановки ми відчуваємо складну мережу взаємозв'язків, яка пов'язує наше сьогодення з минулими поколіннями і яка служить містком у майбутнє. Системні розстановки показують і в деяких випадках прояснюють ті сили, які діють в живих системах і які інакше залишалися б занадто складні для розуміння і використання. Сліди прояви тих же сил ми можемо бачити в природі, наприклад, коли вся зграя птахів раптово змінює напрямок (Р. Шелдрейк, 2003). Якби ця синхронність була заснована на сприйнятті птахами один одного за допомогою звичайних органів чуття, то це зміна напрямку було б послідовним, як падають одна за одною кісточки доміно. Але замість цього вони рухаються як єдине ціле без уповільнення. Системні розстановки також засновані на засобах комунікації, які ми ще не розуміємо до кінця. Але вони допомагають системним динамікам проявлятися через заступників.

Системна розстановка проявляє просту і таку що запам'ятовується картину руху ситуації, дає можливість клієнтові відчути резонанс із ситуацією в цілому, дозволяє усвідомити шляхи трансформації та ефективно її провести.
 

Ведучій тренінгу Михайло Простаков на семінарі засновника методу системних розстановок Берта Хеллінгера. Київ. 28 лютого 2010 р.

 

Про ведучого:

Михайло Простаков – інструктор Вайвейшн (Інтегративного Ребефінгу), практикуючий психолог, сертифікований фахівець з позитивної психології та психотерапії, транскультуральної сімейної психотерапії та психосоматичної медицини, член Української Спілки Психотерапевтів, науковий кореспондент Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України.

 

Контакти ведучого:
063-360-63-03 (life),
099-738-43-53 (MTC),
068-253-30-40 (Київстар - Билайн)
Михайло Простаков

 

Дати проведення: 21-22.12.2013 р.
Час: 11.00 - 19.00 год.
Місце проведення: м. Львів, вул. Кульпарківська, 95

 

Умови участі за два дні: 

Оплата включно до 16 грудня - 300 грн.; до дня проведення 400 грн., в день реєстрації - 500 грн.

Приведіть друга - і отримайте мінус 100 грн. за кожного (навіть опісля оплати та при умові участі друга в перший раз). 

У вартість входить кава-брейк. Можлива  участь лише на один день. Для іногородніх допомога  з поселенням.
 

 

Для участі в тренінгу необхідно обов'язково заповнити анкету та зробити предоплату для отримання знижки.

 

Ми повертаємо кошти за будь-який тренінг, організований ТЦ «ТОТЕМ», що Вам не сподобався.
 
Довідка:
Станіслав Єкімов (керівник ТЦ «ТОТЕМ»).

Телефони: +38-067-670-50-28; +38-063-241-18-12

В Контакті:  http://vk.com/vivationlviv

Веб-сайт:  www.totem.org.ua

 


Если Вы хотите поддержать меня, поблагодарить, без причины или по причине хорошей работы, или хотите помочь моей баготворительной просветительской деятельности:

Карта Приватбанка:

5457 0822 7888 8925

Простаков Михаил Юрьевич

 

Община Виссариона

vissarion.ru
Виссарион и Община Виссариона

Последний завет

slovo.vissarion.ru
Слово Виссариона

Квартиры посуточно

www.ukrflats.com
Квартиры посуточно Одесса, Киев, Львов, Украина

Недвижимость Украины

garna.net
Квартиры, Дома, Участки, Офисы, Аренда, Продажа, Посуточно