Практикум відбувся!

Групова фотографія.

 

 

Оголошення про тренінг:

Михайло Простаков і Тренінговий Центр «ТОТЕМ»

Даний психофізичний практикум являє собою досвід з'єднання того, що представляється мені найкращим у Вайвейшн та інших інтенсивних інтеграційних практиках.

Основна мета даного семінару - дати можливість всім учасникам добре "продихатися". У перебігу двох днів буде чотири дихальні сесії. Сесії будуть тривалими і будуть структуровані у відповідності з перевіреними часом канонами проведення глибинних інтеграційних дихальних процесів.

Дихати будемо під підбірки якісної інтегративної музики.

Між дихальними сесіями проводитимуться активуючі свідомість і підсвідомість тілесно-орієнтовані і дихальні вправи.

Кожна дихальна сесія буде завершуватися обміном враженнями від процесу (шеринг).

На початку практикуму всі учасники будуть ознайомлені з прийомами дихання Вайвейшн (5 технічних елементів, значення усвідомленості і прийняття відповідальності).

З'єднання практики Вайвейшн з елементами інших інтенсивних інтеграційних психотехнологій, тілесно-орієнтованих і енергетичний вправ забезпечать максимальну ефективність процесу і найбільш сприятливі умови для інтеграції особистості.

Основним завданням практикуму ВАЙВЕЙШН - НАБУТТЯ ЦІЛІСНОСТІ є самопізнання, розширення свідомості, знайомство з власним несвідомим, інтеграція отриманого досвіду і створення цілісної (інтегрованої) особистості.

 

Вартість участі за два дні: 

До 1 травня 300 грн.; до дня проведення 400 грн., та 500 грн. в день реєстрації.

Також діє система знижок «приведи друга» - мінус 100 грн. за кожного (при умові участі друга в перший раз).

 

Час проведення семінару: 

11 травня (сб) - з 11.00 до 20.00 години

12 травня (нд) - з 10.00 до 19.00 години

 

Увага!

Для участі в тренінгу необхідно заповнити анкету та надіслати за адресою stas_y@ukr.net до 10.05.2013р. Обов’язкова передоплата.

Місце проведення повідомляється лише після реєстрації.

 

Організатор у Львові: Єкімов Станіслав (керівник ТЦ «ТОТЕМ»).

Телефони: +38-067-670-50-28; +38-063-241-18-12

ВКонтакті:  http://vk.com/event42607338

ІНТЕГРАЦІЯ (Integration) - процес, за допомогою якого частини з'єднуються в ціле; на особистісному рівні стан організму, коли всі складові елементи індивіда, його риси чи якості діють узгоджено як єдине ціле.

Карл Густав Юнг використовував цей термін у три способи:

1) як опис (або навіть діагноз) психологічної ситуації індивіда. Вона має на увазі обстеження взаємодії свідомості і несвідомого, чоловічого та жіночого складової особистості, різних пар протилежностей, позиції его щодо тіні і динаміки взаємодій між функціями і установками свідомості. Діагностично інтеграція обратна дисоціації;

2) як подпроцесс індивідуації (інтеграція створює основу для індивідуації). Як наслідок інтеграція може призвести до почуття цілісності в результаті з'єднання воєдино різних аспектів особистості;

3) як стадію розвитку, типову для другої половини життя, коли різні взаємодії досягають певної рівноваги чи оптимального рівня конфлікту і напруги.

Психічна інтеграція служить організації повного особистісного здійснення, координуючи окремі частини індивідуальності одну з одною так, щоб у результаті отримати єдину особистість.

Згідно К.Г. Юнгом, інтеграція - це суттєвий крок на шляху індивідуації і самоздійснення (Selbstverwirklichung). Коли різні аспекти особистості існують незалежно один від одного, це може привести до дисоціації (роз'єднання і хворобливого розщеплення) індивідуальності. Здатність інтегруватися є вираженням здорового і нормального Я. Особливо при терапії неврозів інтеграція змістів які відокремилися і були витіснени є найважливішим процесом.

У творах Юнга поняття "інтеграція" має основоположне значення в наступних двох областях: по-перше, при зіткненні (Auseinandersetzimg) з "тінню" і, по-друге, в області багатошарових взаємин (Interaktion) між свідомістю та несвідомим. Часто Юнг каже про інтеграцію тіні, тобто темної сторони особистості. У той час як багато людей проектують свою тінь на інших людей або на "суспільство", невроз, швидше за все, веде до того, щоб здійснити інтеграцію таких сил.


 Ведучий тренінгу:

Михайло Простаков – інструктор Вайвейшн (Інтегративного Ребефінгу), практикуючий психолог, сертифікований фахівець з позитивної психології та психотерапії, транскультуральної сімейної психотерапії та психосоматичної медицини, науковий кореспондент Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України.

Контакти ведучого:
063-360-63-03 (life),
099-738-43-53 (MTC),
068-253-30-40 (Київстар - Билайн)
Михайло Простаков

 

У програму тренінгу входить навчання Вайвейшн (Vivation) - теорія та практика (чотири дихальні сесії).

 

Назва Vivation (Вайвейшн) - походить від латинського vivo - жити. Дана методика дозволяє через усвідомлене дихання стати більш живим, підвищити свій енергетичний потенціал, поліпшити емоційний стан і фізичне здоров'я, злитися з єдиним потоком життя.

Метод Вайвейшн розроблений в 1975 Джимом Леонардом і Філом Лаутом, учнями засновника ребефинга Ленарда Ора. Засновники з'єднали в своїй методиці досвід застосування східних практик фізичного і психодуховного розвитку і кращі здобутки західної психології. На думку засновників Вайвейшн необхідно не тільки вивільняти емоції, як це пропонується в ребефінгу або холотропному диханні, але й усвідомлено працювати зі звільненими емоціями і переживаннями. Алгоритм такої роботи був сформульований у вигляді п'яти технічних прийомів (елементів) Вайвейшн.

Головною особливістю процесів "Вайвейшн" є можливість інтеграції (прийняття). У процесі дихання, йде прийняття та усвідомлення витіснених в підсвідоме структур, таких як: комплекси, конфлікти, стреси, блоки, патерни, імпрінти, табуйовані бажання і т.п.

Зцілювальний вплив на психіку людини в різних дихальних практиках є неможливим без інтеграції отриманого досвіду, тобто без об'єднання раніше розрізнених частин свідомості в єдине ціле, без узгодження взаємодії всіх рівнів, структур і елементів внутрішньої психологічної реальності. Саме навчання учасника тренінгу алгоритму інтеграції є особливістю дихальної практики Вайвейшн.

 Дізнатися більше про Вайвейшн можна за адресою http://vivation.ru/techniks.html

 

 


Если Вы хотите поддержать меня, поблагодарить, без причины или по причине хорошей работы, или хотите помочь моей баготворительной просветительской деятельности:

Карта Приватбанка:

5457 0822 7888 8925

Простаков Михаил Юрьевич

 

Община Виссариона

vissarion.ru
Виссарион и Община Виссариона

Последний завет

slovo.vissarion.ru
Слово Виссариона

Квартиры посуточно

www.ukrflats.com
Квартиры посуточно Одесса, Киев, Львов, Украина

Недвижимость Украины

garna.net
Квартиры, Дома, Участки, Офисы, Аренда, Продажа, Посуточно