Михайло Простаков

і

Тренінг-Центр "ТОТЕМ" 

 презентують:

ПСИХОФІЗИЧНИЙ  ТРЕНІНГ

«ВАЙВЕЙШН. САМОВИРАЖЕННЯ»

з системними розстановками по Б.Хеллінгеру

м. Львів 10-11.05.2014

 

В ходе тренинга применяются методики:

Вайвейшн (Vivation)- дозволяє через усвідомлене дихання покращити емоційний і фізичний стан здоров’я, підвищити в собі енергетичний потенціал, відчути радість від життя.

Без їжі та води людина може прожитидекілька днів, без повітря - декілька хвилин. Дихання надзвичайно важливе для життя. Навчившись правильно дихати, Ви вдосконалюєте в собі вміння володіти своїм розумом і духом, значно підвищуєте свій енергетичний потенціал і підтримуєте його у високому життєвому тонусі.

Вайвейшн походить від латинського vivo – живу. Головною особливістю методу є не лише вивільнення емоцій, як це пропонується в класичному ребефінгу чи холотропному диханні, а усвідомлення та прийняття витіснених у підсвідоме структур, таких як: комплекси, конфлікти, стреси, блоки, шаблони, імпринти, стереотипи.

Михаил Простаков на семинаре Берта Хэллингера в Киеве 28 февраля 2010 г.

Системні (сімейні) розстановки за методом Берта Хеллінгера- це ефективний метод, що дозволяє просто, швидко і точно виявити причини, які прив'язують людину до певних системи відносин, обмежують свободу дій чи ускладнюють особистий розвиток. За допомогою розстановки можна провести діагностику, що відбувається з Вами, знайти ефективне рішення в Вашій ситуації, та прийти до ясності і позитивних змін у житті.

Авторскі методики концентрації уваги в області психоенергетичних центрів, відповідальних за самовираження звуками і творче ставлення до світу.

Тренінг являє собою не набір механічно з'єднаних технік, практик та інших елементів, а єдину синтетичну методику, єдиний процес, що допомагає учаснику в короткий час проживати і таким чином розряджати і знешкоджувати негативні підсвідомі програми, на відпрацювання яких у звичайному житті могли б піти місяці, роки і навіть десятиліття.

Тренінг призначений для тих, хто втомився від ситуацій, які регулярно повторюються, страждає від нестачі енергії та неможливості знайти своє місце в житті, хто хоче усвідомити причини своїх невдач і хвороб, а також для тих хто просто хоче розширити свою свідомість та своє розуміння світоустрою, та готовий докласти до цього зусилля.

Тренінг дає можливість: звільнитись від внутрішніх блоків та комплексів, шаблонів, оздоровити організм, підвищити життєвий тонус, зняти напругу, стрес, безсоння, позбутись залежності відшкідливих звичок або зовсім їх, гармонізувати стосунки, покращити володіння власними емоціями та тілом, здобути навик контролю та перерозподілу енергій для досягнення життєвих цілей.

Коли людина стає повновладним господарем свого дихання, вона поступово змінює відношення до життя, і вивільняє приховані енергетичні запаси. Природна гармонія дихання невіддільно пов’язана з внутрішнім спокоєм, цілісністю та гармонією. Іншими словами, Ви зможете почати трансформацію фізичних і психічних перетворень у собі.

Ведучі тренінгу:

Михайло Простаков (м. Одеса) – інструктор Інтегративного дихання Вайвейшн, член Української Спілки Психотерапевтів, практикуючий психолог, сертифікований фахівець з позитивної психології та психотерапії, транскультуральної сімейної психотерапії та психосоматичної медицини, науковий кореспондент Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України, http://prostakov.org

Єкімов Станіслав (м. Львів) – спеціалізація психосоматика (Московський Гештальт Інститут), керівник Тренінг Центру «ТОТЕМ», www.totem.org.ua

Дати проведення: 10-11.05.2014 р.

Час: 14.00 - 21.00 год.

Місце: м. Львів, вул. Тарнавського, 106а. Фітнес-Центр «Санте» http://sauna-sante.lviv.ua

Додатково для бажаючих: У неділю – вечірня сауна.

Умови участі за два дні:

Оплата включно до 5.05.2014 - 300 грн.,

до дня проведення - 400 грн.,

в день реєстрації - 500 грн.

Приведіть друзів - і отримайте мінус 100 грн. за кожного (при умові участі друга в перший раз та навіть опісля оплати). 

Можлива  участь лише на один день, проте для більш глибиннішого досвіду рекомендується повних два дні.

Для учасників з інших міст допомога  з поселенням.

 

Для участі в тренінгу необхідно обов'язково заповнити 

анкету (http://tinyurl.com/bne7hun

та зробити передоплату для отримання знижки.

 

Ми повертаємо кошти за будь-який тренінг, організований ТЦ «ТОТЕМ», що Вам не сподобався.

 

Довідка:    

 

 

money back_100x

067-670-5028;

063-241-1812

Станіслав Єкімов

ВКонтакті:     http://vk.com/vivationlviv

Веб-сайт:            www.totem.org.ua

 


Если Вы хотите поддержать меня, поблагодарить, без причины или по причине хорошей работы, или хотите помочь моей баготворительной просветительской деятельности:

Карта Приватбанка:

5457 0822 7888 8925

Простаков Михаил Юрьевич

 

Община Виссариона

vissarion.ru
Виссарион и Община Виссариона

Последний завет

slovo.vissarion.ru
Слово Виссариона

Квартиры посуточно

www.ukrflats.com
Квартиры посуточно Одесса, Киев, Львов, Украина

Недвижимость Украины

garna.net
Квартиры, Дома, Участки, Офисы, Аренда, Продажа, Посуточно